STÅL MED STIL

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG PRODUCT OCH PRODUCTIONPROCESS

NYHETER

Relicomp Oy är med på Elmia Subcontractor 12.-15.11.2019 i Sverige

Vi är igen med Elmia Subcontractor mässan i Jönköping Sverige 12.-15.11.2019.
Välkommen att träffa oss i monter A09:19.

TJÄNSTER

Från idé till färdig produkt och produktionsprocess

När vi tillverkar plåtprodukter använder vi oss av den senaste teknologin och effektiva tillverkningsmetoder. I vår egen produktionshall tillverkar vi såväl enskilda produkter som stora serier – alltid i enlighet med kundens önskemål – konkurrenskraftigt och lönsamt.

Case: Volter

  • PRODUKTUTVECKLING
  • PLANERING
  • FORMNING
  • MONTERING

”Redan efter vårt första möte i somras beslöt vi att tillsammans med Relicomp starta arbetet med mekanikplaneringen. Utgående från skisser och huvudmått planerade Relicomp tunnplåtstillverkningen och Volter tog fram anläggningens stomme och placerade anläggningens huvudkomponenter på respektive plats.”

 

VÅRT ARBETE STYRS AV EN STRIKT KVALITETS POLITIK

Tack vare omfattande expertis och en kontinuerlig förbättring av produktstrukturer och verksamhetsprocesser har Relicomp nått en ledande position som utvecklare av tunnplåts- och tryckformningsteknologi. Bevis på detta är ett certifierat kvalitetssystem ända sedan år 2003.

Vår sakkunskap om material och krävande bearbetningsmetoder i kombination med den senaste produktionstekniken garanterar kompromisslös kvalitet. Våra kunder drar nytta av detta i form av hög produktivitet och konkurrenskraftiga lösningar. Vi vill dela framgångarna med dig!

LÄS MER ›