REFERENSSIT

CASE: ROCLA

TUOTEKEHITYS “Relicompilta löytyy modernin laitteiston lisäksi tilaa sekä osaavaa henkilöstöä tämän kokoluokan tuotantoon. Heiltä löytyy vahvaa osaamista työkalusuunnitteluun ja valmistukseen, mutta avainasiana on ollut se, että Relicompilla on olemassa hyvät tuki- ja kehitysresurssit, jonka ansiosta uuden tuotteen ylösajo saadaan hoidettua tehokkaasti, eikä keskitytä ainoastaan operatiiviseen tasoon.”

Case: Ponsse

TUOTEKEHITYS

”Relicomp on investoinut paljon kehittämiseen. He ovat tarttuneet juuri oikeisiin asioihin oikeassa järjestyksessä, ja ovat ottaneet systemaattisen otteen etenkin toiminnan kehittämiseen ja laadun valvontaan. Tämänkaltainen toiminnan kehittäminen näkyy myös Ponssella laadussa ja toimitusvarmuudessa. Arvostamme suuresti sitä, että Relicomp investoi innovaatioon, tuotekehitykseen ja henkilöstöön.”

CASE: SKS TOIJALA WORKS OY

TUOTEKEHITYS

”Relicomp on ollut mukana laitteen valmistettavuuden kehittämisessä ensimmäisistä hahmotelmista lähtien. Relicompin osaaminen oli minulle tuttua monien vuosien varrelta ja aiemmat kokemuksemme erityisesti tuotannonsuunnittelusta olivat hyviä. Heillä on osaamista siitä, miten haluttu rakenne saadaan toteutettua mahdollisimman vähillä kappaleilla. KURO:n kohdalla ulkokuori oli meillä jo valmiina, mutta tuotantonäkemys puuttui.”

Case: Volter

TUOTEKEHITYS | SUUNNITTELU | MUOTOILU | KOKOONPANO

”Jo ensimmäisen, viimekesäisen tapaamisen päätteeksi laitoimme Relicompin kanssa mekaniikkasuunnittelun työn alle. Relicomp mietti luonnoskuvien ja päämittojen pohjalta ohutlevypuolen, ja Volter hahmotteli laitoksen rungon, johon sijoiteltiin laitoksen pääkomponentit paikoilleen.”