Blogi

Katri Rientamo – ”Laatua tarkkaillaan ja kehitetään jatkuvasti”

Katri Rientamo oli juuri aloittanut hitsaajan opinnot Jalasjärven aikuiskoulutuksessa, kun hän törmäsi ilmoitukseen, jossa Relicompille haettiin hitsaajaa oppisopimuskoulutuksella. Ajatus opiskella ammattilaiseksi töiden ohella ja vahvan käytännön opettamana kuulosti hyvältä.

TOIMITUSJOHTAJUUDEN SIETÄMÄTÖN KEVEYS

Tammikuun alussa tuli kilometrimittariini 10 vuotta Relicompin toimitusjohtajana. Kun katson aikaa taaksepäin, tuntuu että kaikki on mennyt maailmassa uusiksi eikä mikään ole niin kuin ennen. Vai onko?

TERO ALAKOSKI: ”RELICOMP TUKEE INNOSTUNUTTA KEHITTYJÄÄ”

Me Relicompilla arvostamme työntekijöissä intoa, oppimiskykyä ja halua kehittyä. Tero Alakoski on yksi tällaisista työntekijöistä, joka on osoittanut edellä mainittuja ominaisuuksia. Tänä päivänä Tero Alakoski työskentelee tuotekehityksen ja suunnittelun tehtävissä, mutta hänen taakseen on kertynyt jo monipuolinen urapolku ennen tähän toimenkuvaan astumista.

TERO SYRJÄLÄ VASTAA: MILLAINEN TYÖNANTAJA RELICOMP ON?

Millainen Relicomp on työnantajana? Tämä kysymys kysyttiin Relicompin hitsaamon työnjohtajalta Tero Syrjälältä. Terolla on takanaan jo pitkä tausta Relicompilla. Kaikki alkoi marraskuussa 2004, kun Tero aloitti yhtiössä hitsaajana.

JOUNI OJALA: OPISKELUPROJEKTIEN KAUTTA ”OIKEISIIN TÖIHIN”

Aloitin Relicompilla heinäkuun alussa lähettämön esimiehenä. Talo oli jo tuttu, sillä tutustuin Relicompiin jo insinööriopintoihin liittyvän projektityön merkeissä. Pääsin myös tekemään kaikki opintoihin liittyvät harjoittelut, kesätyöt sekä lopputyöni tänne....