Blogi

Relicompin lukuisat sertifikaatit kertovat laadusta – ja siitä hyötyvät erityisesti asiakkaamme

Me Relicompilla panostamme laatuun, mistä kertovat useat sertifikaattimme. Sinnikäs laatutyö hyödyttää erityisesti asiakkaitamme. Toimitusvarmuutemme on lähes 100 prosenttia ja laadussa keskitymme lähes kokonaan ennaltaehkäisevään työhön. Meidän on helppo varmistaa, että tuotteidemme laatu on aina korkea, sillä valmistamme kaikki tuotteet alusta loppuun saakka itse omissa tiloissamme. Tuotteidemme laadukkuus onkin yksi merkittävimmistä menestystekijöistämme.

Oppisopimuskoulutus yhdistää toimijat ja tukee työntekijän työkykyä

Työkykymme kohtaa välillä haasteita, joiden ratkaisemiseksi kuntoutustoimet eivät yksin riitä ja on tehtävä suuria muutoksia. Näin kävi myös Tommi Hautaluomalle. Tommi aloitti Relicompilla hitsaamossa kesäkuussa 2018. Työpäivät kuluivat robottihitsauksen parissa,...

Niin myötä- kuin vastamäessa: Jyllilöiden 30-vuotinen tarina

Relicompin yrittäjäparin Tiinan ja Markon yhteinen tarina alkoi vuonna 1989 lukion kolmosten itsenäisyyspäiväviikonlopun kemuissa – vaan kumpikaan ei tuolloin osannut edes aavistaa, millainen matka edessä on tulossa. Kauhajoen kirkossa sanottu ”tahdon” on todennettu monessa käänteessä. Lue koko tarina!

Visual Components Relicompin tuotannon kehittämisen tukena

Visual Components -ohjelmisto hankittiin vuonna 2017. Asiakkaamme Roclan tuotantosolua lähdettiin kehittämään ja sen mallintamiseksi tarvittiin toimiva ohjelmisto. Ohjelma on antanut hienon lisän kehittämispuolelle ja on auttanut jo monessa projektissa.