Yritys

Hae meille töihin!

 

Etsimme jatkuvasti oma-aloitteisia ja reippaasti työhön tarttuvia henkilöitä palvelukseemme. Meillä on työtehtäviä niin levyn leikkauksessa, särmäyksessä, syvävedossa, hitsauksessa, maalauksessa kuin kokoonpanossa.

 

relicomp on ohutlevyteknologiaan erikoistunut metalliteollisuusyritys

Relicomp Oy on vuonna 1992 perustettu suomalainen ohutlevyteknologiaan erikoistunut metalliteollisuusyritys, jolla on tehtaat Kurikassa ja Suolahdessa. Tarjoamme teräksen lujaa palvelua tuotekehityksestä komponenttien valmistukseen ja järjestelmätoimituksiin.

Yrityksen perustajan, Reino Kankaan, autotallista liikkeelle lähtenyt perheyhtiö on tänä päivänä 135 henkilöä työllistävä yritys. Sukupolvenvaihdos toteutettiin vuonna 2011. Yritys jatkaa perinteitä kunnioittaen innovatiivisesti asiakkaidensa palvelua.

Henkilökunta tuntee Relicompin omakseen ja moni osaajistamme on ollut mukana yrityksen alkutaipaleesta lähtien. Teemme työtä yhdessä asiakasuskollisuuden saavuttamiseksi.

Koulutamme työntekijöitämme säännöllisesti ja kiinnitämme jatkuvasti erityistä huomiota työturvallisuuden kehittämiseen ja työhyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Lue tästä lisää jo yli 20-vuotisesta taipaleestamme: Pojan tie – Rompalta Relicompille (pdf) >>

Hallitus

Jäsenet vasemmalta oikealle:

Markku Tynjälä, puheenjohtaja

Seppo Lahtivirta

Mikko Pihlajamäki

Ville Orrenmaa

Johtoryhmä

Johtoryhmä vasemmalta oikealle:

Petri Muurinaho, kehitysjohtaja

Tero Syrjälä, tuotantopäällikkö

Marko Jyllilä, toimitusjohtaja

Tiina Jyllilä, hallintojohtaja