TOIMINTATAPA

ASENNE RATKAISEE. AINA.

Meille asiakaslähtöisyys tarkoittaa ratkaisujen rakentamista yhdessä asiakkaan kanssa.

Laaja asiantuntemuksemme, pitkäjänteinen kumppanuus sekä tuoterakenteiden että toimintaprosessien jatkuva parantaminen ovat nostaneet Relicompin ohutlevy- ja painomuovausteknologian kehityksen kärkeen.

Materiaalien ja vaativien työstömenetelmien tuntemus yhdistettynä alan uusimpaan tuotantotekniikkaan takaa tinkimättömän laadun. Asiakkaillemme se näkyy korkeana tuottavuutena ja kilpailukykyisinä ratkaisuina. Haluamme jakaa onnistumiset kanssasi!

Lupaamme, että kanssamme toimiminen on helppoa, ryhdikästä ja systemaattista. Tuottoisa yhteistyö alkaa aina onnistuneesta, ensimmäisestä askeleesta.

OTA YHTEYTTÄ MYYNTIIMME

KUTSU ASIANTUNTIJAMME TUTUSTUMISKÄYNNILLE PAIKANPÄÄLLE

JO ENSIMMÄISESSÄ TAPAAMISESSA..

Kartoitamme tehokkaasti tarpeesi, määrittelemme yhdessä toimivan etenemisjärjestyksen ja tarjoamme ratkaisua haasteisiisi.

Ohutlevyn työstäminen vaatii terävää älyä ja kekseliästä otetta. Siinä kehittyy vain ajan myötä. Osoituksena upeasta onnistumisesta saimme vuosina 2012 ja 2016 Plootu Fennica -muotoilusarjan voiton.

Tuomaristo luonnehti vuoden 2012 konepeittoratkaisuamme seuraavasti:

Kaivoslaitteen konepeitto on erittäin haasteellinen suunnittelukohde, johon liittyy teknisen toimivuuden lisäksi koko joukko muita rajoituksia ja määräyksiä. Niiden toteuttamisen ohessa tässä on hienosti onnistuttu luomaan tuotteelle lisäarvoa muotoilua käyttäen.

Vuoden 2016 hakevoimalaitoksen uudelleenmuotoilua tuomaristo kuvaili seuraavasti:

Hakevoimalaitos on vakuuttavan näköinen tuotekokonaisuus, jossa muotoilun ja käytettävyyden elementit ovat hyvin esillä. Ohutlevytekniikan avulla tuotteeseen on tuotu uutta muotoiluajattelua ja tuloksena on todella viimeistelty kokonaisuus. Voimalaitoksen ulkonäkö viestii ekologisuutta ja hygieenistä puhtautta tavalla, jota ei tämän tyyppisiltä laitteilta ole totuttu näkemään. Mietitty ratkaisu kaikkia yksityiskohtia myöten.

Laaja asiantuntemuksemme ja tuoterakenteiden sekä toimintaprosessien jatkuva parantaminen ovat nostaneet Relicompin ohutlevy- ja muovausteknologian kärkeen. Siitä osoituksena on sertifioitu laatujärjestelmä jo vuodesta 2003 lähtien.

Parhaan kuvan toiminnastamme saat paikan päällä. Sovitaan tapaaminen mahdollisimman pian!

LAATUJÄRJESTELMÄ

 

Relicompin toimintaa ohjaavat laatujärjestelmät ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 ja ISO 3834-2.  Laatujärjestelmämme ovat 2015 voimaan tulleiden standardien mukaisella tasolla.

 

ISO 45001

Sertifiointi osoittaa, että Relicomp huolehtii työntekijöidensä terveydestä ja työturvallisuudesta. Se kertoo myös siitä, että lakisääteiset vaatimukset on hyvin hoidettu.

 

ISO 14001

Ympäristöstandardi ohjaa meitä kantamaan kokonaisvaltaisesti vastuuta ympäristöstämme.

 

ISO 3834-2

Hitsausstandardin tuella varmistamme vaatimukset, jotka takaavat hitsauksiemme onnistumisen.

 

ISO 9001

Laatujärjestelmä on oleellinen tekijä yrityksemme menestymisessä. Laatujärjestelmä auttaa analysoimaan sekä omat prosessimme että asiakastarpeet ja tukee näin tavoitteiden saavuttamista.