REKRY

Asenne ratkaisee. Aina.

Niin työnhaussa ja kuin työnteossakin!

Edellinen suorarekrytointimme hitsaamoon onnistui yli odotusten! Saimme työsuhteeseen osaavia tekijöitä useamman ja nyt etsimmekin lisää tekijöitä joukkoomme.
Etsimme siis oma-aloitteisia ja reippaasti työhönsä tarttuvia henkilöitä palvelukseemme. Meillä on monipuolisia työtehtäviä ja voit tehdä töitä niin levynleikkauksessa, särmäyksessä, syvävedossa, hitsauksessa, pintakäsittelyssä, kokoonpanossa kuin varastologistiikassakin. Yhdessä mietimme sopivan työnkuvan ja tarvittaessa koulutamme sinut siihen. Osaamisen kasvaessa voit edetä aina osastolta toiselle.

Meitä on jo lähes 130 ammattilaista talossa. Teemme töitä joka päivä sen eteen, että Relicomp on jatkuvasti asiakkaidensa arvostama kumppani ja työntekijöistään huolehtiva työnantaja.
Arvostamme työntekijöissämme intoa tarttua haasteisiin, halua kehittää itseään ja työyhteisöään sekä aitoa ja rehellistä ihmisten kohtaamista arvokkaina työkavereinaan.

Se, minkä lupaamme, sen myös pidämme.

Tule työskentelemään Relicompille!

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, hyvät työsuhde-edut sekä huumorilla varustetut, mukavat työkaverit.

 

Huumori ja hyvinvointi – työyhteisömme perusta

Meillä on modernit tuotantovälineet, mutta koneiden lisäksi investoimme paljon myös henkilöstömme hyvinvointiin. Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset hyvinvointiedut, kuten laajennetun työterveyshuollon, Smartumin liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun LottaLiinassa, hierontapalvelut, yhteistyön näönhuoltokumppanin kanssa, vuosittain määriteltävät tulos- ja hyvinvointipalkkiot sekä joustavat työaikajärjestelyt. Relicompilla ei tarvitse jämähtää paikalleen, sillä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja edetä uralla. Meillä kokonaisvaltainen hyvinvointi on osa työntekoa.

 

Etsimme lisää osaajia

– oletko ahkera, tarkka, huolellinen ja tunnollinen?

– haluatko olla osa iloista työporukkaa ja kehittyä ohutlevyvalmistuksen ammattilaiseksi monipuolisiin työtehtäviin?

Kuulostaako sinulta? Hienoa, älä epäröi hakea meille töihin! Lähetä hakemuksesi alla olevan hakukaavakkeen kautta.

 

Lisätietoja työtehtävistä ja Relicompista antavat:

Tuotantopäällikkö Tero Syrjälä

+358 408 247 530

&

Hallintojohtaja Tiina Jyllilä

+358 500 565 003

 

 

Relicomp Oy on Kurikassa toimiva ohutlevyteknologiaan erikoistunut metalliteollisuusyritys. Tarjoamme asiakkaillemme teräksenlujaa palvelua aina tuotekehityksestä ja suunnittelusta komponenttien valmistukseen ja järjestelmätoimituksiin. Laaja asiantuntemus, pitkäjänteinen kumppanuus sekä tuoterakenteiden ja toimintaprosessien jatkuva parantaminen ovat nostaneet Relicompin ohutlevyteknologian ja -muotoilun kehityksen kärkeen. Menestyksemme salaisuus on etenkin laatu- ja kehitystyö sekä osaava, sitoutunut henkilökunta. Meitä on Relicompilla jo lähes 130 tekijää, jotka tekevät töitä joka päivä sen eteen, että Relicomp on jatkuvasti asiakkaidensa arvostama kumppani.

Huumori ja hyvinvointi – työyhteisömme perusta

Työntekijöiden arvostus, mahdollisuudet kehittyä ja edetä uralla, erinomaiset työkaverit ja monipuoliset edut hyvinvoinnin takaamiseksi ovat niitä asioita, jotka me haluamme työnantajana tarjota työntekijöillemme. Yhteisten hauskojen työhetkien lisäksi tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset hyvinvointiedut, kuten laajennetun työterveyshuollon, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, lounasedun Lottaliinassa, hierontapalvelut, yhteistyön näönhuoltokumppanin kanssa, vuosittain määriteltävät tulos- ja hyvinvointipalkkiot sekä joustavat työaikajärjestelyt.

Meillä kokonaisvaltainen hyvinvointi on osa työntekoa.

Haemme kesätyöntekijöitä tuotantoon ajalle 6.6.-8.7.2022

Kiinnostaako sinua teknologiateollisuus ja metalliala? Etsimme nyt kesätyöntekijöitä tuotantoomme!

Meillä pääset tutustumaan alan erilaisiin tuotantoteknologioihin sekä yleisesti alaan monipuolisten työtehtävien kautta. Työtehtäviä löytyy levyn leikkauksessa, särmäyksessä, syvävedossa, hitsauksessa, maalauksessa ja kokoonpanossa. Tukenasi meillä on alan kovia ammattilaisia ja reiluja työkavereita, joiden kanssa töiden tekeminen luistaa ja opit paljon uutta.

Kokemusta tärkeämpää on asenteesi – se ratkaisee niin työn haussa kuin tekemisessäkin. Arvostamme intoa tarttua haasteisiin, halua kehittää itseään ja työyhteisöään sekä aitoa ja rehellistä ihmisten kohtaamista arvokkaina työkavereina. Teemme joka päivä töitä sen eteen, että Relicomp on asiakkaidensa arvostama yhteistyökumppani.

Kesätyöntekijöitä etsitään 5-6 viikoksi ajalle 6.6.-8.7.2022 erilaisiin tuotannon työtehtäviin. Työaika on 8 h/päivä, palkkaus teknologiateollisuuden TES:n mukaisesti.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 25.3. täyttämällä alla oleva lomake!

Haemme nyt MIG/MAG-hitsaajia!

Toimintamme jatkaessa kasvuaan, haemme Kurikkaan lisää MIG/MAG-hitsaajia kokopäiväiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2-vuorotyöhön! Edellytämme työkokemusta hitsauksesta, hitsauskuvien lukutaitoa sekä tietoa WPS:stä. Voimassa olevat hitsaajan pätevyydet sekä tuntemus ohutlevyjen hitsauksesta ovat eduksi.

Lisäksi toivomme, että olet oma-aloitteinen, tuloksellinen ja tavoitteellinen tekijä. Reipas ja aktiivinen ote työhön ja kehittämiseen ovat osa persoonaasi. Arvostamme intoa tarttua haasteisiin sekä halua kehittää itseään ja työyhteisöä.

Kuulostaako sinulta?

Hienoa, älä epäröi hakea meille töihin! Toimi ripeästi, sillä teemme valintoja jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 14.4.2022. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Voit lukea lisää täältä. Hae avointa työpaikkaa alla olevalla lomakkeella!

Lisätietoja työtehtävistä ja Relicompista antavat:

Tuotantojohtaja
Tero Syrjälä
+358 408 247 530

Hitsaamon työnjohtaja
Juha Jämbäck
+358 400 328 745

Uskotko sopivasi joukkoon? Täytä alla oleva hakemus!

Hakemuksia säilytetään ainoastaan 3kk, sen jälkeen ne poistetaan yhtiön sähköisestä arkistosta.

Henkilötietoja ei käytetä muuhun kuin työnhakuun.