REKRY

Hae kesätöihin Relicompin tuotantoon!

Kiinnostaako sinua teknologiateollisuus ja metalliala?

Etsimme nyt alaa opiskelevia tai alalle suuntaavia nuoria kesätyöntekijöiksi tuotantoomme!

Meillä pääset tutustumaan alan erilaisiin tuotantoteknologioihin sekä yleisesti alaan monipuolisten työtehtävien kautta. Työtehtäviä löytyy mm. levytyöosastolla, maalaamossa, pakkaamossa ja kokoonpanossa. Tukenasi meillä on alan kovia ammattilaisia ja reiluja työkavereita, joiden kanssa töiden tekeminen luistaa ja opit paljon uutta.

Kokemusta tärkeämpää on asenteesi – se ratkaisee niin työn haussa kuin tekemisessäkin. Arvostamme intoa tarttua haasteisiin, halua kehittää itseään ja työyhteisöään sekä aitoa ja rehellistä ihmisten kohtaamista arvokkaina työkavereina. Teemme joka päivä töitä sen eteen, että Relicomp on asiakkaidensa arvostama yhteistyökumppani.

Kesätyöntekijöitä etsitään ajalle 3.6.-5.7.2024 erilaisiin tuotannon työtehtäviin. Työaika on 8 h/päivä, palkkaus teknologiateollisuuden TES:n mukaisesti. Lisätietoja työtehtävistä ja Relicompista antaa hallintojohtaja Tiina Jyllilä, p. 050 056 5003.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.3. täyttämällä alla oleva lomake.

Asenne ratkaisee. Aina.

Niin työnhaussa ja kuin työnteossakin!

Etsimme jatkuvasti oma-aloitteisia ja reippaasti työhönsä tarttuvia henkilöitä palvelukseemme. Meillä on monipuolisia työtehtäviä ja voit tehdä töitä niin levynleikkauksessa, särmäyksessä, syvävedossa, hitsauksessa, pintakäsittelyssä, kokoonpanossa kuin varastologistiikassakin. Yhdessä mietimme sopivan työnkuvan ja tarvittaessa koulutamme sinut siihen. Osaamisen kasvaessa voit edetä aina osastolta toiselle.

Teemme töitä joka päivä sen eteen, että Relicomp on jatkuvasti asiakkaidensa arvostama kumppani ja työntekijöistään huolehtiva työnantaja. Arvostamme työntekijöissämme intoa tarttua haasteisiin, halua kehittää itseään ja työyhteisöään sekä aitoa ja rehellistä ihmisten kohtaamista arvokkaina työkavereinaan.

Se, minkä lupaamme, sen myös pidämme.

Huumori ja hyvinvointi – työyhteisömme perusta

Työntekijöiden arvostus, mahdollisuudet kehittyä ja edetä uralla, erinomaiset työkaverit ja monipuoliset edut hyvinvoinnin takaamiseksi ovat niitä asioita, jotka me haluamme työnantajana tarjota työntekijöillemme. Yhteisten hauskojen työhetkien lisäksi tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset hyvinvointiedut, kuten laajennetun työterveyshuollon, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, lounasedun Lottaliinassa, hierontapalvelut, yhteistyön näönhuoltokumppanin kanssa, vuosittain määriteltävät tulos- ja hyvinvointipalkkiot sekä joustavat työaikajärjestelyt.

Meillä kokonaisvaltainen hyvinvointi on osa työntekoa.

Haemme kesätyöntekijöitä tuotantoon ajalle 6.6.-8.7.2022

Kiinnostaako sinua teknologiateollisuus ja metalliala? Etsimme nyt kesätyöntekijöitä tuotantoomme!

Meillä pääset tutustumaan alan erilaisiin tuotantoteknologioihin sekä yleisesti alaan monipuolisten työtehtävien kautta. Työtehtäviä löytyy levyn leikkauksessa, särmäyksessä, syvävedossa, hitsauksessa, maalauksessa ja kokoonpanossa. Tukenasi meillä on alan kovia ammattilaisia ja reiluja työkavereita, joiden kanssa töiden tekeminen luistaa ja opit paljon uutta.

Kokemusta tärkeämpää on asenteesi – se ratkaisee niin työn haussa kuin tekemisessäkin. Arvostamme intoa tarttua haasteisiin, halua kehittää itseään ja työyhteisöään sekä aitoa ja rehellistä ihmisten kohtaamista arvokkaina työkavereina. Teemme joka päivä töitä sen eteen, että Relicomp on asiakkaidensa arvostama yhteistyökumppani.

Kesätyöntekijöitä etsitään 5-6 viikoksi ajalle 6.6.-8.7.2022 erilaisiin tuotannon työtehtäviin. Työaika on 8 h/päivä, palkkaus teknologiateollisuuden TES:n mukaisesti.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 25.3. täyttämällä alla oleva lomake!

Tule työskentelemään Relicompille!

Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä huumorilla varustetut, mukavat työkaverit. 

Meillä on modernit tuotantovälineet, mutta koneiden lisäksi investoimme paljon myös henkilöstömme hyvinvointiin.  Relicompilla ei tarvitse jämähtää paikalleen, sillä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja edetä uralla. Työskentely myös muilla tuotanto-osastoillamme on mahdollista. 

Jos haluat olla osa iloista työporukkaa ja kehittyä ohutlevyvalmistuksen ammattilaiseksi monipuolisiin työtehtäviin, niin älä epäröi hakea meille töihin! Jos et löytänyt avoimista paikoista juuri nyt mitään sinulle sopivaa, lähetä avoin hakemuksesi alla olevan hakukaavakkeen kautta.

Lisätietoja työtehtävistä ja Relicompista antavat:

Tuotantojohtaja Tero Syrjälä
040 824 7530

Hallintojohtaja Tiina Jyllilä
0500 565 003

  

Relicomp Oy on Kurikassa toimiva ohutlevyteknologiaan erikoistunut metalliteollisuusyritys. Tarjoamme asiakkaillemme teräksenlujaa palvelua aina tuotekehityksestä ja suunnittelusta komponenttien valmistukseen ja järjestelmätoimituksiin. Laaja asiantuntemus, pitkäjänteinen kumppanuus sekä tuoterakenteiden ja toimintaprosessien jatkuva parantaminen ovat nostaneet Relicompin ohutlevyteknologian ja -muotoilun kehityksen kärkeen.

Menestyksemme salaisuus on etenkin laatu- ja kehitystyö sekä osaava, sitoutunut henkilökunta. Meitä on Relicompilla jo yli 130 tekijää, jotka tekevät töitä joka päivä sen eteen, että Relicomp on jatkuvasti asiakkaidensa arvostama kumppani.

Uskotko sopivasi joukkoon? Täytä alla oleva hakemus!

Hakemuksia säilytetään ainoastaan 3kk, sen jälkeen ne poistetaan yhtiön sähköisestä arkistosta.

Henkilötietoja ei käytetä muuhun kuin työnhakuun.