palvelut

1

KOKOONPANO

Toimitamme tuotteet valmiiksi kokoonpantuina. Mekaanisen kokoonpanon lisäksi kytkemme niin pneumaattiset, hydrauliset kuin sähköisetkin komponentit. Lisäksi testaamme tuotteen toiminnot.

Lue lisää

2

3D-MITTAUS

3D-lasermittaus tuottaa erittäin tarkat mittausdokumentit tuotekehityksen, suunnittelun, tuotannon ja laadunvarmistuksen tueksi.

Mittaamme tuotteet skannaamalla niistä kameralla 3D-mallin. Saatua mallia pystytään vertaamaan suunnitteluohjelmiston 3D-malliin, jolloin erot havaitaan selkeästi väreinä ja mittalukuina.

Lue lisää

3

PINTAKÄSITTELY

Viimeinen silaus asiakkaan tuotteisiin tehdään omassa maalaamossamme. Pintakäsittelyn esikäsittelynä käytämme nykyaikaista   Bonderite NT-1 -nanopinnoitetta. Automaattinen pulverimaalauslinjamme   käsittelee kappaleet tehokkaasti. Yhdellä ripustuksella kappale kulkee esipesun, rasvanpoiston, kuivauksen ja pulveroinnin läpi uunille, jonka jälkeen kappale on valmis kokoonpantavaksi tai lähetettäväksi asiakkaalle.

Lue lisää

4

SYVÄVETO

Tuotantomäärien kasvaessa on joustavaa siirtyä syvävetotuotantoon, mikä soveltuu suurille valmistuserille. Tällöin yksittäisen osan kustannus on pienimmillään.

Syvävetomenetelmä tarjoaa laajasti mahdollisuuksia suurempien sarjojen muotojen toteuttamiseen. Tuotteen jäykkyyttä parantavat rakenteet pystytään toteuttamaan ilman, että materiaalin paksuus lisääntyy.

Lue lisää

5

PAINOMUOVAUS

Painomuovaus mahdollistaa erittäin nopean protovalmistuksen ja kustannustehokkaan muoto-osien piensarjatuotannon. Edistyksellinen menetelmä korvaa kalliit työkalut ja antaa enemmän mahdollisuuksia tuotteen muotoilulle.

Relicomp Oy on ainoa toimija Pohjoismaissa, joka tarjoaa asiakkailleen numeerisen painomuovaustekniikan.

Lue lisää

6

TUOTEKEHITYS

Teemme tinkimätöntä kehitystyötä ohutlevyteknologian tuottavuuden, kilpailukyvyn, kustannustehokkuuden ja laadun parantamiseksi.

Tuotantoprosessia tehostamalla voidaan saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä sekä parannuksia tuotteen laadussa.

Lue lisää