palvelut

 

Olemme erikoistuneet ohutlevyteknologiaan!

Meiltä saat koko palveluketjun saman katon alta – aina ideasta valmiiksi tuotteeksi.

Tuotekehitys

Kehitystyömme tähtää laadun parantamiseen ja kilpailukyvyn kasvattamiseen

Teemme tinkimätöntä kehitystyötä ohutlevyteknologian tuottavuuden, kilpailukyvyn, kustannustehokkuuden ja laadun parantamiseksi. Tuotantoprosessia tehostamalla voidaan saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä sekä parannuksia tuotteen laatuun.

Lue lisää

Suunnittelu

Suunnittelu

Suunnittelu on avain laadukkaaseen ja kustannustehokkaaseen lopputulokseen

Laatuun panostamme heti tuotekehityksestä lähtien: kun tuote on huolellisesti suunniteltu, on sen valmistaminen suoraviivaista ja lopputulos laadukasta. Erittäin tarkat mittausdokumentit tuotekehityksen, suunnittelun, tuotannon ja laadunvarmistuksen tueksi saamme 3D-lasermittauksella.

Lue lisää

Levynleikkaus

Levynleikkausta tarkasti ja kustannustehokkaasti

Toteutamme levynleikkausta sekä mekaanisesti että laserilla, jolloin pääsemme mahdollisimman tarkasti tehtyyn ja kustannustehokkaaseen lopputulokseen. Meillä on valmius tuottaa käsiteltäviin kappaleisiin muotoja, kierteitä ja pieniä taivutuksia leikkauksen yhteydessä.

Lue lisää

4. Taivutus

Taivutus

Taivutusta suunnitelmien mukaiseen muotoon

Saamme paksummankin levyn tai palkin taivutettua haluttuun muotoon. Taivutuskapasiteettimme alkaa 20 tonnista ja jatkuu aina 400 tonniin saakka. Työstämiemme kappaleiden maksimi taivutuspituus on 4000 mm.

Lue lisää

Syväveto

Syväveto tarjoaa parempaa muotojen toteuttamista ilman materiaalin paksuuntumista

Tuotantomäärien kasvaessa on joustavaa siirtyä syvävetotuotantoon, mikä soveltuu suurille valmistuserille. Tällöin yksittäisen osan kustannus on pienimmillään. Syvävetomenetelmä tarjoaa laajasti mahdollisuuksia suurempien sarjojen muotojen toteuttamiseen. Tuotteen jäykkyyttä parantavat rakenteet pystytään toteuttamaan ilman, että materiaalin paksuus lisääntyy.

Lue lisää

6. Hitsaus

Hitsaus

Hitsaus modernilla laitteistolla varmistaa tasalaatuisen lopputuloksen

Hitsaamossamme valmistuu korkealaatuista hitsausjälkeä. Käytössämme on moderni laitteisto niin robotti- kuin käsihitsauksessakin, mikä takaa tasalaatuisen lopputuloksen kustannustehokkaasti. Hitsaustyö toteutetaan standardissa SFS-EN ISO 3834-2 asetettujen laatuvaatimusten mukaisesti.

Lue lisää

Pintakäsittely

Pintakäsittely nykyaikaisilla menetelmillä nopeuttaa prosessia

Viimeinen silaus asiakkaan tuotteisiin tehdään omassa maalaamossamme. Pintakäsittelyn esikäsittelynä käytämme nykyaikaista  Bonderite NT-1 -nanopinnoitetta. Automaattinen pulverimaalauslinjamme käsittelee kappaleet tehokkaasti. Yhdellä ripustuksella kappale kulkee esipesun, rasvanpoiston, kuivauksen ja pulveroinnin läpi uunille, jonka jälkeen kappale on valmis kokoonpantavaksi tai lähetettäväksi asiakkaalle.

Lue lisää

8. Kokoonpano

Kokoonpano

Kokoonpanossa tuote viimeistellään käyttökuntoon

Toimitamme tuotteet valmiiksi kokoonpantuina. Mekaanisen kokoonpanon lisäksi kytkemme niin pneumaattiset, hydrauliset kuin sähköisetkin komponentit. Lisäksi testaamme tuotteen toiminnot.

Lue lisää