Tervetuloa työskentelemään Relicompille! Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, hyvät työsuhde-edut ja iloiset työkaverit!

Pääset työskentelemään moderneilla työvälineillä, ja koneiden lisäksi investoimme paljon myös henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kasvattamiseen. Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset hyvinvointiedut, kuten laajennetun työterveyshuollon, Smartumin liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun naapurissa Lottaliinassa, hierontapalvelut, yhteistyön näönhuoltokumppanin kanssa, vuosittain määriteltävät tulos- ja hyvinvointipalkkiot sekä joustavat työaikajärjestelyt.

Relicompilla sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi, sillä työskentely muillakin tuotanto-osastoillamme on mahdollista.

Toimintamme kasvaessa etsimme lisää MIG/MAG-hitsaajia sekä robottihitsaajia

  • Oletko ahkera, tarkka, huolellinen ja tunnollinen?
  • Osaatko hitsata ja taskustasi löytyy joitain hitsauspätevyyksiä?
  • Ovatko hitsauskuvien lukutaito ja WPS sinulle tuttuja?
  • Haluatko oppia uutta?

Saatat olla etsimämme henkilö! Lisäksi toivomme, että olet oma-aloitteinen, tuloksellinen ja tavoitteellinen tekijä sekä pystyt 2-vuorotyöhön. Arvostamme intoa tarttua haasteisiin sekä halua kehittää itseään ja työyhteisöään. 

Kuulostaako sinulta?

Hienoa, älä epäröi hakea meille töihin!

Lähetä hakemuksesi täältä. Toimi ripeästi, sillä teemme valintoja jo hakuaikana. Työt alkavat mahdollisimman pian. 

Hakuaika päättyy 30.9.2022.

Lisätietoja työtehtävistä ja Relicompista antavat:

Tuotantojohtaja 
Tero Syrjälä
+358 408 247 530

Hitsaamon työnjohtaja, käsihitsaus
Juha Jämbäck
+358 400 328 745

Hitsaamon työnjohtaja, robottihitsaus
Miikka Metsälä
+358 40 676 4407

Relicomp Oy on Kurikassa toimiva ohutlevyteknologiaan erikoistunut metalliteollisuusyritys. Tarjoamme asiakkaillemme teräksenlujaa palvelua aina tuotekehityksestä ja suunnittelusta komponenttien valmistukseen ja järjestelmätoimituksiin. Laaja asiantuntemus, pitkäjänteinen kumppanuus sekä tuoterakenteiden ja toimintaprosessien jatkuva parantaminen ovat nostaneet Relicompin ohutlevyteknologian ja -muotoilun kehityksen kärkeen.

Menestyksemme salaisuus on etenkin laatu- ja kehitystyö sekä osaava, sitoutunut henkilökunta. Meitä on Relicompilla jo yli 130 henkilöä, jotka tekevät töitä joka päivä sen eteen, että Relicomp on jatkuvasti asiakkaidensa arvostama kumppani.