Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisää väkeä levytyöosastollemme 2-vuorotyöhön syvävetoon, painomuovaukseen ja särmäykseen. Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, hyvät työsuhde-edut ja iloiset työkaverit sekä koulutuksen tehtävään!

Pääset työskentelemään moderneilla työvälineillä, ja koneiden lisäksi investoimme paljon myös henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kasvattamiseen. Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset hyvinvointiedut, kuten laajennetun työterveyshuollon, Smartumin liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun naapurissa Lottaliinassa, hierontapalvelut, yhteistyön näönhuoltokumppanin kanssa, vuosittain määriteltävät tulos- ja hyvinvointipalkkiot sekä joustavat työaikajärjestelyt.

Relicompilla sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi, sillä työskentely muillakin tuotanto-osastoillamme on mahdollista.

Toimintamme kasvaessa haemme lisää työntekijöitä levytyöosastollemme muovaukseen 

  • Oletko reipas, tunnollinen ja valmis oppimaan uutta?  
  • Oletko valmis vuorotyöhön?

 Edeltävä työkokemus vastaavista tehtävistä, trukilla ajosta, särmäyksestä tai robotiikasta sekä kuvienlukutaito lasketaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Lisäksi toivomme, että olet oma-aloitteinen, tuloksellinen ja tavoitteellinen tekijä. Arvostamme intoa tarttua haasteisiin sekä halua kehittää itseään ja työyhteisöään.

 

Kuulostaako sinulta? 


Hienoa, älä epäröi hakea meille töihin. Saatat olla etsimämme henkilö!

Lähetä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella. Toimi ripeästi, sillä teemme valintoja jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 30.9.2022. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Hae avointa työpaikkaa rekrysivuilla olevalla lomakkeella!

 

Lisätietoja työtehtävistä ja Relicompista antavat:  


Tuotantojohtaja
Tero Syrjälä
040 824  7530

Levyosaston työnjohtaja
Jarkko Ketomäki
0400 869 907

Relicomp Oy on Kurikassa toimiva ohutlevyteknologiaan erikoistunut metalliteollisuusyritys. Tarjoamme asiakkaillemme teräksenlujaa palvelua aina tuotekehityksestä ja suunnittelusta komponenttien valmistukseen ja järjestelmätoimituksiin. Laaja asiantuntemus, pitkäjänteinen kumppanuus sekä tuoterakenteiden ja toimintaprosessien jatkuva parantaminen ovat nostaneet Relicompin ohutlevyteknologian ja -muotoilun kehityksen kärkeen.

Menestyksemme salaisuus on etenkin laatu- ja kehitystyö sekä osaava, sitoutunut henkilökunta. Meitä on Relicompilla jo yli 130 tekijää, jotka tekevät töitä joka päivä sen eteen, että Relicomp on jatkuvasti asiakkaidensa arvostama kumppani.