Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisää väkeä levytyöosastollemme syvävetoon ja laserleikkaukseen.
Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, hyvät työsuhde-edut ja iloiset työkaverit sekä koulutuksen tehtävään!

Oletko reipas, tunnollinen ja valmis oppimaan uutta?
Oletko valmis 2-vuorotyöhön?

Edeltävä työkokemus vastaavista tehtävistä, trukilla ajosta, levytyökeskuksen käytöstä tai robotiikasta sekä kuvienlukutaito lasketaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.
Lisäksi toivomme, että olet oma-aloitteinen, tuloksellinen ja tavoitteellinen tekijä. Arvostamme intoa tarttua haasteisiin sekä halua kehittää itseään ja työyhteisöään.

 

Kuulostaako sinulta?

Hienoa, älä epäröi hakea meille töihin. Saatat olla etsimämme henkilö!

Toimi ripeästi, sillä teemme valintoja jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 28.4.2023. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Hae avointa työpaikkaa rekrysivuilla olevalla lomakkeella!

 

Lisätietoja työtehtävistä ja Relicompista antavat:

Tuotantojohtaja
Tero Syrjälä
040 824  7530

Levyosaston työnjohtaja
Jarkko Ketomäki
0400 869 907

 

 

Relicomp Oy on Kurikassa toimiva ohutlevyteknologiaan erikoistunut metalliteollisuusyritys. Tarjoamme asiakkaillemme teräksenlujaa palvelua aina tuotekehityksestä ja suunnittelusta komponenttien valmistukseen ja järjestelmätoimituksiin. Laaja asiantuntemus, pitkäjänteinen kumppanuus sekä tuoterakenteiden ja toimintaprosessien jatkuva parantaminen ovat nostaneet Relicompin ohutlevyteknologian ja -muotoilun kehityksen kärkeen.

Menestyksemme salaisuus on etenkin laatu- ja kehitystyö sekä osaava, sitoutunut henkilökunta. Meitä on Relicompilla jo yli 130 tekijää, jotka tekevät töitä joka päivä sen eteen, että Relicomp on jatkuvasti asiakkaidensa arvostama kumppani.