Haemme Kurikkaan KOKOONPANOHITSAAJIA

Tule työskentelemään Relicompille! Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, hyvät työsuhde-edut sekä huumorilla varustetut, mukavat työkaverit.

Meillä on modernit tuotantovälineet, mutta koneiden lisäksi investoimme paljon myös henkilöstömme hyvinvointiin. Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset hyvinvointiedut, kuten laajennetun työterveyshuollon, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, lounasedun Lottaliinassa, hierontapalvelut, yhteistyön näönhuoltokumppanin kanssa, vuosittain määriteltävät tulos- ja hyvinvointipalkkiot sekä joustavat työaikajärjestelyt. Relicompilla ei tarvitse jämähtää paikalleen, sillä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja edetä uralla. Halutessasi pääset työskentelemään myös muilla osastoillamme.

 

Nyt etsimme lisää MIG / MAG hitsaajia.

  • oletko ahkera, tarkka, huolellinen ja tunnollinen?
  • osaatko hitsata ja taskustasi löytyy jotain hitsauspätevyyksiä?
  • ovatko hitsauskuvien lukutaito ja WPS sinulle tuttuja?

Lisäksi toivomme, että olet oma-aloitteinen, tuloksellinen ja tavoitteellinen tekijä. Arvostamme intoa tarttua haasteisiin, halua kehittää itseään ja työyhteisöään.

Kuulostaako sinulta? Hienoa, älä epäröi hakea meille töihin!

Lähetä hakemuksesi täältä. Toimi ripeästi, sillä teemme valintoja jo hakuaikana. Työt alkavat mahdollisimman pian.
Hakuaika päättyy 30.3.2021.

Lisätietoja työtehtävistä ja Relicompista antavat:

Tuotantopäällikkö
Tero Syrjälä
+358 408 247 530

Hitsaamon työnjohtaja
Juha Jämbäck
+358 400 328 745

Relicomp Oy on Kurikassa toimiva ohutlevyteknologiaan erikoistunut metalliteollisuusyritys. Tarjoamme asiakkaillemme teräksenlujaa palvelua aina tuotekehityksestä ja suunnittelusta komponenttien valmistukseen ja järjestelmätoimituksiin. Laaja asiantuntemus, pitkäjänteinen kumppanuus sekä tuoterakenteiden ja toimintaprosessien jatkuva parantaminen ovat nostaneet Relicompin ohutlevyteknologian ja -muotoilun kehityksen kärkeen.

Menestyksemme salaisuus on etenkin laatu- ja kehitystyö sekä osaava, sitoutunut henkilökunta. Meitä on Relicompilla jo yli 130 henkilöä, jotka tekevät töitä joka päivä sen eteen, että Relicomp on jatkuvasti asiakkaidensa arvostama kumppani.